بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه

ساخت وبلاگ

بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه

طراحی سقف خانه

زیبایی خانه چه از بیرون و چه درون خانه تاثیر به سزایی در وضعیت روحی و روانی اعضای خانه دارد. در این میان طراحی و زیبایی درون خانه از اهمیت زیادی برخوردار است و در دکوراسیون داخلی طراحی سقف خانه سهم ویژه ای دارد. برخی سقف خانه را دیوار پنجم داخل خانه یا هر اتاق می دانند.

اگر سقف خانه زیبا و شکیل نباشد هرچقدر هم که دیوارها خوش رنگ، زیبا و مزین باشند بازهم فضای خانه جذابیت چشمگیری نخواهد داشت. در قدیم سقف خانه ها و اتاق ها طراحی سفید و دست بالا گچبری شده داشت. اما امروزه و با توجه به مصالح جدید ساختمانی طراحی سقف بسیار مهم و متفاوت شده است. سقف هر قسمت از خانه می تواند با سایر قسمت ها متفاوت باشد و طراحی خاص خود را داشته باشد.

مثلا سقف اتاقهای خواب، اتاق غذاخوری، نشیمن و یا آشپزخانه می تواند با یکدیگر تفاوت داشته و با توجه به نوع کاربری شکل ویژه خود را داشته باشد. سقف خانه از نظر نوع مصالح و به عبارتی متریال دردو دسته کلی سقف های کاذب و گچ کاری تقسیم می شود.

سقف کاذب، می تواند بهترین انتخاب برای فضاهای لوکس باشد و این امکان را دارد که درکوتاه ترین زمان در سازه تغییر ایجاد کند. از مزایای این نوع سقف می توان به مقرون به صرف بودن، راحتی نسب، سبکی، امکان نورپردازی بهتر و امکان عایق بندی صدا اشاره کرد.

سقف گچ کاری، درمعماری داخلی خانه های ایرانی از گذشته بسیار پرطرفدار بوده است. از مهمترین ویژگی های آن می توان به خاصیت شکل پذیری، قدرت چسبندگی و رنگ پذیری آن اشاره کرد. در این مقاله به چند مدل از بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه اشاره می شود.

 

بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه

برای طراحی سقف ساختمان ها مدل ها و نمونه های گوناگونی وجود دارد که ما د مطالب زیر به آن ها اشاره نموده ایم :

سقف کاذب کناف

کناف از نام یک موسسه بین المللی که سابقه ای به قدمت ۶۰ سال دارد گرفته شده است. در این مدل از پانل ها پیش ساخته گچی یا غیر گچی استفاده می شود. مهمترین مزیت آن چکش خوار بودن و امکان رنگ آمیزی با هر رنگ دلخواه است. این مدل همچنین به دلیل سبکی از سوی طراحان مدرن بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.

 

سقف کاذب کناف

 

سقف کاذب رابیتس و اندود

یکی از قدیمی ترین و پرکاربردترین مدلهای طراحی سقف مدل سقف کاذب رابیتس و اندود است. این مدل از توری استیل ساخته شده و برای چسباندن آن به سقف از گچ استفاده می شود. از مزایای آن اجرای سریع و قابلیت طراحی زیاد است و یکی از مهمترین معایب آن را می توان سنگین بودن و ایجاد خطر در مواقع زلزله دانست.

 

سقف کاذب آکوستیک

به دلیل عایق بندی نسبت به صدا این طرح بیشتر برای مکان هایی نظیر سینما، سالن های موسیقی و تئاتر استفاده می شود. بخش آکوستیک سقف بیشتر از پارچه های راه راه و ورق های گچی یا چوبی ساخته می شود.

 

سقف کاذب PVC

این سقف ها از پلی وینیل کلراید یا پی وی سی ساخته می شوند و به دلیل انعطاف پذیری زیاد و امکان شکل دهی آسان آن بسیار مورد استقبال قرار گرفته و یکی از بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه هستند. از مزایای این مدل می توان به ظاهر زیبا، دوام، غیر قابل اشتعال بودن، عایق حرارتی و صوتی بودن و داشتن طول عمر اشاره کرد.

 

سقف کاذب چوبی

این سقف از یک شبکه اصلی فولادی و چهار سینی و شبکه فرعی چوبی تشکیل شده است. این مدل به دلیل گرمای خاص که چوب به محیط می دهد، برای استفاده برای پوشش سقف های بلند گزینه مناسبی است.

 

سقف کاذب ترکیبی

این مدل همانطور که از نام آن پیداست از ترکیب چندین مدل مختلف و خلق طرح هندسی جدید ایجاد می شود. سقف ترکیبی از زیبایی بسیاری برخوردار است و در طراحی های تلفیقی مدرن و سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

 

طراحی سه بعدی

این طراحی یکی از جدیدترین مدل‌های طراحی سقف است که با روشی خلاقانه می تواند عمق و حس سبکی را به فضای خانه انتقال دهد. از ویژگی های آن خطوط صاف و مدرن است که باعث جذابیت و متفاوت بودن آن شود.

 

طراحی هندسی

استفاده از اشکال هندسی، مانند دایره، بیضی، مربع، مستطیل یا تلفیقی از آنها، در طراحی سقف می تواند جذابیت بصری آن را افزایش داده و یکی از بهترین مدل ها برای طراحی سقف خانه باشد. این طراحی از گذشته وجود داشته و امروزه همچنان از محبوبیت زیادی برخوردار است. این طراحی را می توان با اضافه کردن اشکال پیچیده تر و مدرن زیباتر کرد.

 

کلام پایانی :

ما در این بخش برای شما عزیزان در مورد مدل های موجود برای طراحی سقف خانه مطالبی را ارائه نمودیم برای اطلاع بیشتر در این باره می توانید با کارشناسان شرکت دالفا در ارتباط باشید.

فروشگاه لوازم خانگی...
ما را در سایت فروشگاه لوازم خانگی دنبال می کنید

برچسب : سقف ایستادرز, پوشش سقف ایستادرز, نمای فلزی, نمای فلزی مدرن, نمای فلزی مشبک, فلاشینگ, فلاشینگ بام, فلاشینگ نبشی, فلاشینگ ساختمان, فلاشینگ چیست , نمای فلزی پیشانی ساختمان, قیمت ورق های موج دار, آبرو گالوانیزه, خرید آبرو گالوانیزه, ناودان آبرو گالوانیزه , نمای پانچ متال, قیمت نمای پانچ متال, اجرای نمای پانچ متال, مجری نمای پانچ متال, نویسنده : سینا jxoixsnfqnmjbc بازدید : 86 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 17:33