همه چیز درباره نمای لوور آلومینیومی

ساخت وبلاگ

همه چیز درباره نمای لوور آلومینیومی

همه چیز درباره نمای لوور آلومینیومی

امروزه در بحث نمای ساختمانی، لوورها یا همان آفتاب گیرها بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته اند. لوورهای آلومینیومی از دیرباز تا کنون بخش مهمی از معماری بوده است. لوور ها جنس های مختلفی مانند فلزی، چوبی، پلاستیک فشرده و ... دارند

 

امروزه در بحث نمای ساختمانی، لوورها یا همان آفتاب گیرها بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته اند. لوورهای آلومینیومی از دیرباز تا کنون بخش مهمی از معماری بوده است. لوور ها جنس های مختلفی مانند فلزی، چوبی، پلاستیک فشرده و … دارند.

لوور آلومینیومی

لوور از تیغه های افقی یا عمودی زاویه دار تشکیل شده که مانع از تابش مستقیم نور خورشید به داخل ساختمان می شود. گفتیم که لوورها انواع مختلفی دارند، تیغه برخی از آنها ثابت و برخی دیگر زاویه تیغه ها قابل تغییر هستند.هر نمای ساختمانی به جز ویژگیهای ظاهری، دارای ویژگیهای منحصر به فرد نیز می باشد. می توان گفت که یکی از نماهای منحصر به فرد، نمای لوور آلومینیومی است.

انواع لوور آلومینیومی

لوررها از لحاظ شکل ظاهری عمدتا به سه دسته زیر تقسیم می شوند :

لوور دوکی شکل، لوور قوطی (باکس) و لوور Z شکل

 

  • لوور آلومینیومی دوکی شکل : طراحی لوورهای دوکی با مقطع بیضی بوده که با ابعاد ۱۰۰ الی ۳۵۰ میلی متر تولید شده اند، که می توان گفت بیشتر به دلیل سایه انداختن بر روی نماهای شیشه ای و جلوگیری از ورود مستقیم نور خورشید و اتلاف انرژی در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

طبق تحقیقات و آزمایشات انجام شده اگر این مدل لوورها (با توجه به اندازه استفاده شده) با فاصله های استاندارد در نمای ساختمان مورد استفاده قرار گیرند، باعث می شوند تا از اتلاف انرژی تا حدود ۲۰ درصد جلوگیری شود.

این مدل از لوورها به طور معمول دارای سه قطعه جانبی می باشند، که شامل منقاری، خورشیدی و درپوش دوک است. نگهداری لوور در نما به عهده قطعات خورشیدی و منقاری است، که دارای قابلیت تنظیم درجه جهت نصب لوورها به صورت عمودی و افقی هستند.

همچنین باید اشاره کرد که در صورتی که از سایز های متناسب با ارتفاع ساختمان استفاده شود، به جز ظاهر زیبا، نمای ساختمان را به شکل شگرفی جالب توجه می سازد.

 

  • لوور قوطی (باکس) : طراحی لوورهای قوطی با مقطع مستطیل شکل بوده که با ابعاد متنوعی تولید شده است. این مدل لوورها به دلیل پوشش دهی بخشی از نمای ساختمان (به طور مثال دور بام، چیلر، و …) و همچنین برای جلوگیری از تابش نور مستقیم خورشید و همینطور زیبا بخشی به قسمت های مختلف نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
  • لوور Z شکل : معمولا این مدل از لوورها از ورق ها آلومینیومی با ضخامت های مختلف، توسط عملیات خمکاری و برشکاری به اشکال مختلف طراحی و تولید می شوند. ناگفته نماند که بیشترین استفاده آنها در پوشاندن قسمت هایی از نما است که نباید دیده شوند.

لوورها از لحاظ مکانیزم به دو دسته زیر تقسیم می شوند:

لوور ثابت و لوور متحرک

 

  • لوور ثابت : این سبک از لوورها در نصب بسیار آسان و نسبت به سایر مدل ها نیز مقرون به صرفه تر است، و بر روی انواع نماهای کامپوزیت و یا تمام شیشه استفاده می شود.
  • لوور متحرک : این طرح از لوورها دارای اتصالات خاصی بوده و همچنین با بهره گیری از مجموعه چرخ دنده ها و موتورهای مربوطه، به وسیله یک ریموت کنترل یا سنسورهای خاص، فرمان پذیر می باشند و با توجه به نور محوطه طراحی شده و قابل تغییر می باشند.

شرکت دالفا - طراح تخصصی نمای آلومینیومی، پوشش سقف ایستادرز

رکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا) ، طراح و مشاور تخصصی پوشش نمای آلومینیومی، پوشش سقف ایستادرز و بام با انواع سیستم های نوین از فلزهای گ

شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

همه چیز درباره نمای لوور آلومینیومی - شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

امروزه در بحث نمای ساختمانی، لوورها یا همان آفتاب گیرها بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته اند. لوورهای آلومینیومی از دیرباز تا کنون بخش مهم

فروشگاه لوازم خانگی...
ما را در سایت فروشگاه لوازم خانگی دنبال می کنید

برچسب : سقف ایستادرز, پوشش سقف ایستادرز, نمای فلزی, نمای فلزی مدرن, نمای فلزی مشبک, فلاشینگ, فلاشینگ بام, فلاشینگ نبشی, فلاشینگ ساختمان, فلاشینگ چیست , نمای فلزی پیشانی ساختمان, قیمت ورق های موج دار, آبرو گالوانیزه, خرید آبرو گالوانیزه, ناودان آبرو گالوانیزه , نمای پانچ متال, قیمت نمای پانچ متال, اجرای نمای پانچ متال, مجری نمای پانچ متال, نویسنده : سینا jxoixsnfqnmjbc بازدید : 116 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 18:35