ویژگی های پوشش کلزیپ

ساخت وبلاگ

ویژگی های پوشش کلزیپ

مختصری از تاریخچه پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) در ابتدا محصول شرکت آمریکایی به نام Kaiser Aluminium بود که در سال 1967 در آلمان تاسیس شد. می توان گفت که تولید این پوشش در شهر کوبلنز آلمان آغاز شد، و این پوشش سقف اولین بار در سال 1968 بر روی سالن کنگره نورنبرگ نصب شد.

مختصری از تاریخچه پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ)

پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) در ابتدا محصول شرکت آمریکایی به نام Kaiser Aluminium بود که در سال 1967 در آلمان تاسیس شد. می توان گفت که تولید این پوشش در شهر کوبلنز آلمان آغاز شد، و این پوشش سقف اولین بار در سال 1968 بر روی سالن کنگره نورنبرگ نصب شد. پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) به دلیل ویژگیهای منحصر به فردی که داشت بسیار محبوب شد، و با سابقه طولانی خود بعد از 50 سال تا به امروز برای پروژه های چشمگیری استفاده شد، از جمله :

  • پروژه استادیوم دله آلپی (Stadium Delle Alpi ) در شهر تورین ایتالیا برای جام جهانی فوتبال
  • پروژه فرودگاه بین‌المللی باراخاس ( Barajas Inteational Airport ) در شهر مادرید اسپانیا
  • پروژه فرودگاه بین‌المللی ملک عبدالعزیز (King Abdulaziz Inteational Airport ) درشهر جده عربستان

بررسی پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ)

ایستا درز (کلزیپ) به نوعی سیستم ساختمان سازی گفته می شود که در حدود سه دهه به صورت مداوم در حال پیشرفت و توسعه می باشد. می توان گفت همراه با بهره گیری از فناوری های نوین در سازه ها و پروژه های مهندسی، احداث سازه ها نیز به رعایت اصولی خاص نیازمند است، که یکی از این اصول سبک سازی سازه است. یکی از مهم ترین ویژگی های پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) مقاوم و سبک بودن آن بوده و به راحتی بر روی سقف ساختمان نصب می شود. این سیستم دارای خاصیت انعطاف پذیری بالا بوده که برای پوشش قوسی، منحنی و دهانه های بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد. از این پوشش سقف می توان برای اجرای پروژه های مختلف با طول متغیر، بلند و اشکال پیچیده استفاده نمود.

ویژگی های پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ)

  • این نوع پوشش سقف دارای وزن سبکی بوده و برای سقف های بزرگ ایستایی ایده آلی را به ارمغان می آورد.
  • مقدار مصالح به کار برده شده در پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) کم بوده که این مورد باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود.
  • این نوع پوشش سقف غیر قابل اشتعال است.
  • عملکرد مطلوبی به عنوان عایق صوتی و حرارتی دارد.
  • توانایی و قابلیت نا محدودی در طراحی و انواع اشکال هندسی دارد.
  • پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) در مقابل زنگ زدگی، فرسایش، خوردگی و نیز شرایط نامساعد آب و هوایی از مقاومت بالایی برخوردار است.
  • می توان گفت حتی بر روی سازه های قدیمی نیز از این نوع سقف می شود استفاده کرد.
  • مراقبت و نگهداری این نوع پوشش سقف بسیار ساده است.
  • در مقابل آب نفوذ ناپذیر می باشد.
  • مصالحی که برای ساخت این دسته از سازه ها استفاده می شود، قابل بازیافت است.
  • در مقابل نور خورشید و اشعه های فرابنفش نیز بسیار مقاوم هستند.
  • برای هدایت رعد و برق می توان از این نوع پوشش سقف نیز استفاده نمود.
  • اجرای پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) با سرعت و به آسانی انجام می شود.
  • از دیگر قابلیت های آن تولید در محل اجرای پروژه ساختمانی است.
  • همچنین سقف های قوس دار و مقعری شکل را می تواند پوشش دهد.
  • تغییر پذیری و آزادی عمل بسیار بالا این پوشش به صورتی است که می توان در طرح ها و رنگ های گوناگون آن را مطابق با خواسته و سلیقه معماران امروزی درآورد.

لایه های سقف ایستا درز (کلزیپ) به ترتیب شامل :

۱. پروفیل های آلومینیومی

جنس این لایه از آلومینیوم بوده که برای پوشش نهایی سقف استفاده می شود. و همچنین باید گفت پروفیل های آلومینیومی و اتصال آنها به یکدیگر توسط دستگاه زیپ انجام می شود.

۲. عایق حرارتی

جنس این لایه از پشم سنگ است، ولی پلی یورتان، پلی استایرن و یا پشم شیشه را نیز می توان به عنوان عایق در این لایه بکار برد.

۳. بست آلومینیومی

از بست آلومینیومی به عنوان محکم کننده مخفی استفاده می شود، که جنس آن آلومینیومی بوده و با ارتفاع های متفاوت ساخته می شود.

۴. اسپیسر امگا یا فاصله انداز

جنس اسپیسر ها گالوانیزه است، که برای نصب عایق حرارتی به عنوان نگهدارنده استفاده می شود. ساخت این اسپیسرها به دو صورت است، آلومینیومی به ضخامت ۴ میلی متر و گالوانیزه بدون رنگ با ضخامت ۱.۲۵ میلیمتر، که به وسیله پیچ های سر مته خودکار و پرچ بر روی لایه اول و دوم اجرا می شود.

۵. نم گیر و بخار بند

عایق رطوبتی یا همان لایه بخار بند بر روی ورق ذوزنقه ای نصب شده که از چهار لایه تشکیل شده است، شامل : یک لایه پلی استر، دو لایه پلی اتیلن، یک لایه فویل آلومینیومی

۶. ورق آلومینیومی و گالوانیزه با مقاطع ذوزنقه یا سینوسی

برای پوشش تحتانی سقف از این لایه استفاده شده و توسط پیچ های مخصوص در کنار هم بر روی پرلین قرار می گیرند.

کاربرد پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ) :

مراکز خرید، ورزشگاه ها، بیمارستان ها، فرودگاه ها، فروشگاه ها، ساختمان های بزرگ اداری و تجاری، سیستم های انرژی خورشیدی، پوشش سقف ها قوس دار، گل کاری بر روی سقف

امروزه برای ساخت سقف های پیچیده و خاص، سقف های ایستا درز (کلزیپ) بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، که در نهایت سازه ای با نمای بی نظیر و منحصر به فرد را ارائه می دهد.

شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا) با تجربه چندین ساله در عرصه واردات و نصب پوشش کلزیپ و ارائه خدمات ارزنده و با کیفیت، پیشرفت چشمگیری در این صنعت داشته است. شرکت دنا با فروش و نصب کلزیپ با قیمت مناسب و کیفیت فوق العاده توسط متخصصین فنی مجرب، در رفع نیاز کارفرمایان در ساخت و ساز کارخانجات، سالن های صنعتی و بناهای مسکونی بسیار تاثیرگذار بوده است. با کارشناسان فنی ما در مورد پروژه ها ، آنالیز سازه و نوع متریال مشورت کنید تا بهترین را به شما پیشنهاد دهند.



شرکت دالفا - طراح تخصصی نمای آلومینیومی، پوشش سقف ایستادرز

رکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا) ، طراح و مشاور تخصصی پوشش نمای آلومینیومی، پوشش سقف ایستادرز و بام با انواع سیستم های نوین از فلزهای گ

شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

ویژگی های پوشش کلزیپ - شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

مختصری از تاریخچه پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ)

شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

ویژگی های پوشش کلزیپ - شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

مختصری از تاریخچه پوشش سقف ایستا درز (کلزیپ)

شرکت مبتکر نمای آلومینیومی دنا (دالفا)

فروشگاه لوازم خانگی...
ما را در سایت فروشگاه لوازم خانگی دنبال می کنید

برچسب : سقف ایستادرز, پوشش سقف ایستادرز, نمای فلزی, نمای فلزی مدرن, نمای فلزی مشبک, فلاشینگ, فلاشینگ بام, فلاشینگ نبشی, فلاشینگ ساختمان, فلاشینگ چیست , نمای فلزی پیشانی ساختمان, قیمت ورق های موج دار, آبرو گالوانیزه, خرید آبرو گالوانیزه, ناودان آبرو گالوانیزه , نمای پانچ متال, قیمت نمای پانچ متال, اجرای نمای پانچ متال, مجری نمای پانچ متال, نویسنده : سینا jxoixsnfqnmjbc بازدید : 105 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 18:38